Stimati clienti si colaboratori,

Incepand cu data de 25 Mai 2018, a intrat in vigoare noul regulament european privind protectia persoanelor fizice, in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

Doresc sa va aduc la cunostinta politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal, adoptata de SC World Media Concept SRL, in conformitate cu acest regulament:

  • SC World Media Concept SRL foloseste datele cu caracter personal, ale persoanelor fizice, in mod exclusiv pentru intocmirea contractelor de prestari servicii si pentru emiterea documentelor fiscale, conform legislatiei fiscale in vigoare.
  • SC World Media Concept SRL garanteaza faptul ca nu va distribui sub nicio forma si in nicio circumstanta, datele cu caracter personal ale persoanelor fizice cu care colaboreaza, catre firme terte, persoane fizice, sau alte entitati juridice.
  • SC World Media Concept SRL a implementat masuri de protectie a datelor cu caracter personal, stocate in computerele companiei, prin folosirea unor programe de blocare a accesului la fisierele sensibile, prin instalarea de programe antivirus, si prin restrictionarea cu parola a accesului la computerele companiei.
  • SC World Media Concept SRL a luat masuri pentru protejarea accesului la documentele printate, stocate fizic.
  • Incepand cu data de 25 Mai 2018, SC World Media Concept SRL, va solicita tuturor clientilor si colaboratorilor, persoane fizice, acordul explicit pentru folosirea oricaror informatii cu caracter personal, ce vor fi folosite la elaborarea contractelor si la emiterea documentelor fiscale.