testimonial

Abbiamo avuto il piacere di conoscere il signor Dan e non ci siamo pentiti neanche un secondo per il motivo di averlo scelto come nostro fotografo per il giorno del matrimonio. La sua professionalità, la gentilezza, ed il tempismo nel fare tutto nel migliore dei modi sono impagabili. Ringrazio infinitamente lui e tutta la sua squadra per averci aiutato nel giorno più bello della nostra vita. Saluti. Ilariana e Claudio
Chiran Ilariana
November 07, 2017
Va multumesc pentru ajutorul oferit in organizarea cursului organizat de noi in luna Aprilie. Profesionalismul, promptitudinea in reactii si creativitatea dumneavoastra si-au adus un mare aport in reusita celor doua cursuri pe care le-am organizat. A fost un curs exceptional! Clientii nostri au fost incantati de calitatea filmarilor, a fotografiilor si de rapiditatea cu care ati reusit sa ni le puneti la dispozitie. Felicitari...si ne auzim in curand pentru urmatorul curs! Spor la treaba!
Cristian Bara
October 12, 2017
Merci beaucoup Dan pour ces magnifiques photos ! Grâce à vous je peux me réjouir chaque et revivre ce magnifique moment qu'est le mariage en les revoyant !! Je vous invite à Paris volontiers pour le baptêmes de notre futur enfant si Dieu nous l'accorde ! A très bientôt Dan et encore Bravo pour votre sérieux et votre professionnel !
Maria
September 22, 2017
We met him through a recommendation of our friend. Thanks to her we made the right choice for our wedding in Bucharest! 🙂 We were quite happy with the results. The whole team was so nice from the beginning till the end. Photographs and the videos were lovely. Dan is a professional business man who does his job with passion. I strongly recommend him to everybody who are looking for photographer for any events! Thank you one more time. All the best, Ali & Violeta.
Ali Cihan Dikici
September 10, 2017
As putea sa spun multe despre munca si opera lui Dan, de la cat de bine prinde in imagini si video evenimentele la care dansam pana la expresivitatea care reiese din fotografiile sale, de la originalitatea cu care stie sa surprinda cadrele pana la senzatia pe care o ai atunci cand privesti pozele de la anumite evenimente unde ai fost prezent si totusi nu-ti vine sa crezi ca totul a aratat atat de bine; dar cred ca cel mai simplu este sa spun ca Dan picteaza prin intermediul camerei foto. L-am recomandat si il voi recomanda in continuare tuturor celor care cauta intr-adevar un profesionist in domeniu si celor care inteleg beneficiile serviciilor de 1000 de stele (la propriu 🙂 pe care le ofera. Keep up the good work!
Andreea Zodie
August 20, 2017
The Embassy of Ireland has engaged Dan Lazarescu to make a photographic and/or video record of a number of events organised by the Embassy over the past two years. These have included our official St. Patrick's Day receptions in the Diplomatic Club and the Sheraton Hotel in 2016 and 2017 respectively, a recital of Irish music at Tinerimea Română Hall on 22 October 2016, and a celebration of Bloomsday at the Italian Cultural Institute on 16 June 2017. Dan and his team have a very professional attitude to their work and are both thoroughly efficient and easy to work with. They did a very professional job of work on each occasion and produced high quality images which combined technical finesse with artistic sensitivity.
Andrew Harwood
June 26, 2017
In aceste vremuri nebune, pe care le traim cu totii din plin, aparatia unui om special ca Dan Lazarescu ne face sa privim spre viitor cu speranta si incredere. Cred ca principala sa calitate este PASIUNEA, pentru tot ceea ce face. Am avut ocazia sa constat aceasta cu priejul Recitalului Vocal al Clasei mele de Canto, din 1 Martie 2017, de a UNMB, sala “GEORGE ENESCU”. Materialul foto / video a fost realizat atunci de catre Dan Lazarescu, cu un desavarsit profesionalism si, nu in ultimul rand, cu mult suflet.
Imi permit acum sa ii multumesc inca o data pentru tot, in numele meu, dar si al discipolilor mei...
Prof. Univ. Dr. Ionel Voineag
June 20, 2017
Fotografiile lui Dan Lazarescu, indiferent daca sunt rezultatul unor sesiuni foto minutios pregatite, sau sunt cadre spontane realizate la evenimente (am avut norocul de a avea fotografii realizate de el in ambele ipostaze), au calitatea pe care doar un profesionist o poate obtine.
Bonus: este fascinant amestecul de concentrare si bucurie din expresia lui Dan atunci cand e in actiune, cu aparatul foto in mana.
Maria
June 19, 2017
Nu pot spune decât ca iubesc fotografiile lui Dan! Au lumina, culoare si mai presus de toate au suflet. Dezvăluie lucruri despre care nici tu nu știai ca exista..te descoperi pe tine însuți.
Cu profesionalism, pasiune si o deosebita atenție la detalii, in fiecare fotografie Dan reușește sa surprinda diferite laturi ale subiectului, astfel încât acesta la final sa fie numai un zâmbet si sa aștepte cu nerăbdare următoarea ședință foto!
GABRIELa ilie
June 18, 2017
Asemeni bucuriei unui copil care primeste jucarii, am putut sa vad la Dan, acelasi sentiment de a avea cea mai noua tehnologie in domeniul fotografiei si de a-si duce pasiunea la nivel de arta.
Foarte rar ne este dat sa vedem fotografi care sunt fericiti atunci cand lucreaza. Pentru Dan, aceeasta “munca” este pasiune, devotament, comunicare deschisa si relatii interpersonale, consultanta pe intelesul tuturor iar la final, transfera aceasta emotie in ochii celui pozat.
Lumea mea o regasesc de fiecare data in pozele facute de el, cu milioane de culori si nuante aproape insesizabile, cu mii de sentimente captate pe moment si greu transmise in cuvinte, cu sute de povesti de spus peste ani. Hartia fotografica parca prinde viata odata ce filtreaza lumina, emotiile, caldura umana si dragostea pentru ceea ce face.
Ca si model, cu Dan in spatele aparatului de fotografiat, nu am simtit stangacia si disconfortul de a poza natural. Si iata-ma aici, aproape sa nu ma recunosc in poze. 🙂
Stiu cine as vrea sa prinda si sa surprinda cele mai frumoase si vesele momente din viata mea.
Rodi
June 16, 2017
Va multumim pentru promptitidinea cu care ati raspuns rugamintii noastre, pentru profesionalism si pentru disciplina muncii de care ati dat dovada. Asa, evenimentul nostru este documentat intr-o maniera eleganta/profesionala.
Malina Grigorie
Strabag Romania
June 16, 2017
Creativitate, atenție pentru detalii, profesionalism, talent, culoare, viata, cam asa as descrie in cateva cuvinte colaborarea cu Dan.
Recomand cu căldură pentru oricine doreste sa transforme un eveniment intr-o experiență unica.
Alexandra
June 16, 2017
My experience with Dan has been amazing
His work is perfect and he is a serious and professional worker as I rarely see
Dr. Paolo Manzo
Mco
June 11, 2017
De la adolescenți la vârstnici, persoane de toate vârstele se bucură de fotografie. Este o zona ideală pentru a exprima creativitatea. Insă nu oricine poate reuși ca fotograf profesionist. Dan mi-a aratat de nenumarate ori care-i diferenta dintre o fotografie de duzina, si una extraordinara.

Ai nevoie de aptitudini de fotograf, de echipament performant, de abilitati de editare. Ai nevoie de competente in lucrul cu oamenii. Atunci când fotografiezi evenimente importante, cum ar fi nunti sau evenimente corporate, trebuie să știi cum să coordonezi grupuri mari de oameni. Răbdarea este un plus atunci când lucrezi cu copii. Aptitudinile de gestionare a timpului, sunt de asemenea importante pentru a surprinde fotografii în mișcare sau clipe unice.

Ii multumesc lui Dan pentru fotografiile minunate facute familiei mele, prietenilor mei si il recomand cu incredere.

https://www.facebook.com/WorldMediaConcept/
Stefan
PMP, Senior Software Engineer -  Siveco
September 19, 2016

Adauga parerea ta...

Parerea ta ne ajuta sa fim mai buni, sa ne dezvoltam. Scrie-ne, te rugam, cateva cuvinte. Iti multumim!