Oferta filmare aeriana cu drona

Tarifarea pentru filmare cu drona este urmatoarea:
– 75 Euro / ora
– minim 2 ore
– tarifarea incepe de la prima ridicare a dronei
– tarifarea se face pe intreaga perioada petrecuta la lucrare, inclusiv deplasare intre locatii
– autonomia de zbor este de cca. 2 ore (cu pauze la intervale de 15 min) si se poate continua dupa incarcarea acumulatorilor.
– Filmarea cu drona nu poate face parte din niciun pachet foto / video, fiind un capitol ce va fi discutat si negociat separat, pentru orice eveniment.
– Filmarea cu drona este conditionata de starea vremii (vant puternic, ploaie, ninsoare, ger, ceata),  de vegetatie (arbori, bolte verzi, tufisuri inalte), de restrictii locale impuse de autoritati sau restrictii legate de vecinatatea cu unitati militare sau alte obiective strategice.
– In cazul in care ati solicitat filmare aeriana cu drona, iar operatorul dronei s-a deplasat la locatie,  se va incasa onorariul minim pentru doua ore, chiar daca filmarea nu va putea fi facuta, din oricare din motivele enumerate mai sus.
– Inainte de a solicita o filmare aeriana cu drona, va rugam sa verificati conditiile existente la locatia evenimentului, precum si eventualele restrictii locale.
– Orice amenzi emise de autoritatile locale sau nationale, pentru filmarea cu drona, vor fi suportate de catre cel care a comandat filmarea.
– Operatorul dronei isi asuma in totalitate raspunderea pentru eventualele stricaciuni provocate tertilor, rezultate din utilizarea dronei.
Exemplu de filmare aeriana cu drona:
 Operator drona: Nicolae Iuliu