Un gand inainte…

Un gand inainte…

Am creat World Media Concept ca pe o incununare a unei pasiuni vechi si puternice pentru culoare si detaliu, pentru o lume vazuta altfel, pentru toate minunile ascunse in banal, pe langa care trecem grabiti, nepasatori.
Imi place sa torn timpul in forme, sa scot clipa din context, sa o astern pe un petic de hartie si sa o las sa isi spuna povestea. Poate fi chiar povestea ta, a viselor si implinirilor tale, poate fi povestea oricarui om care indrazneste mai mult, mai sus, mai departe.
De ce World? …pentru ca lumea intreaga este acum la picioarele noastre. Ea poate fi mare sau mica, dupa cum ne-o dorim noi sa fie.
De ce Media? …pentru ca ma asez mai mereu in mijloc, intre ostentativ si discret, inspirandu-ma cu nesat din ambele lumi.
De ce Concept? …pentru ca vad lumea in felul meu, in propriile mele culori si intelesuri.

Va provoc sa dam impreuna culoare si sens viselor, sa povestim lumii intregi despre frumusetea clipelor noastre!

Dan Lazarescu
World Media Concept

- Fotografie si film corporate

Fotografii si fllme de prezentare pentru: - Agentii de turism - Pensiuni, hoteluri, restaurante, cazinouri - Clinici medicale si de tratament - Unitati de productie - Fluxuri tehnologice - Targuri, simpozioane - Team building - Se pot realiza brosuri si cataloage de prezentare tiparite, in orice format, cromatica sau tip de hartie

+ Fotografie si film pentru evenimente speciale

Fotografie artistica, realizata cu aparatura profesionala - Sedinte foto in locatii recomandate de fotograf, sau alese de catre clienti - Photobook cu pagini cartonate, pe diverse tipuri si texturi de hartie foto, modele foarte diverse de legatorie, inclusiv coperti din piele - Filmari artistice realizate cu aparatura profesionala, de inalta definitie - editare complexa, cu meniu activ, rezumat video al intregului eveniment, tranzitii si efecte speciale - prezentare materiale pe suporturi DVD si Blu-ray personalizate.

+ Film si fotografie artistica de reportaj

Fotografii si filme de prezentare a proiectelor de urbanism si infrastructura - Activitati ale organizatiilor umanitare, fundatiilor sau organizatiilor non-profit - Proiecte sau activitati ale scolilor si universitatilor - Evenimente culturale si venimente sportive indoor sau outdoor - Evenimente urbane sau rurale, cu caracter local sau national - Cataloage, brosuri, flyer-e de prezentare in orice format, tiparite pe orice fel de hartie.

+ Videoclipuri muzicale sau comerciale

Clipuri video muzicale, realizate in studio sau in diverse locatii, filmari in concerte cu una sau mai multe camere, montaj, mixaj sunet si editare pentru transpunere pe diverse suporturi (DVD, Blu-ray), conversie MP4 - Full HD, pentru web. Clipuri comerciale.

+ Fotografie de produs si de portofoliu

Fotografie de produs realizata in studio sau in locatia clientului - Fotografiile sunt realizate cu aparatura profesionala specifica, de inalta rezolutie. Optimizare / redimensionare pentru magazine virtuale. Fotografie de portofoliu pentru fotomodele. Fotografie de portofoliu pentru artisti plastici. Fotografie de arhitectura si design. Conceptie si tiparire portofolii si cataloage de prezentare, in orice format si pe orice suport.

Evenimente Speciale
Pentru detalii si rezervari sunati la 0726.711.452 sau email la office@worldmediaconcept.ro
Clipuri muzicale sau comerciale
Pentru detalii sunati la 0726.711.452 sau email la office@worldmediaconcept.ro
Fotografie si film corporate
Pentru detalii sunati la 0726.711.452 sau email la office@worldmediaconcept.ro