testimonial

The Embassy of Ireland has engaged Dan Lazarescu to make a photographic and/or video record of a number of events organised by the Embassy over the past two years. These have included our official St. Patrick's Day receptions in the Diplomatic Club and the Sheraton Hotel in 2016 and 2017 respectively, a recital of Irish music at Tinerimea Română Hall on 22 October 2016, and a celebration of Bloomsday at the Italian Cultural Institute on 16 June 2017. Dan and his team have a very professional attitude to their work and are both thoroughly efficient and easy to work with. They did a very professional job of work on each occasion and produced high quality images which combined technical finesse with artistic sensitivity.
Andrew Harwood
June 26, 2017
In aceste vremuri nebune, pe care le traim cu totii din plin, aparatia unui om special ca Dan Lazarescu ne face sa privim spre viitor cu speranta si incredere. Cred ca principala sa calitate este PASIUNEA, pentru tot ceea ce face. Am avut ocazia sa constat aceasta cu priejul Recitalului Vocal al Clasei mele de Canto, din 1 Martie 2017, de a UNMB, sala “GEORGE ENESCU”. Materialul foto / video a fost realizat atunci de catre Dan Lazarescu, cu un desavarsit profesionalism si, nu in ultimul rand, cu mult suflet.
Imi permit acum sa ii multumesc inca o data pentru tot, in numele meu, dar si al discipolilor mei...
Prof. Univ. Dr. Ionel Voineag
June 20, 2017
Fotografiile lui Dan Lazarescu, indiferent daca sunt rezultatul unor sesiuni foto minutios pregatite, sau sunt cadre spontane realizate la evenimente (am avut norocul de a avea fotografii realizate de el in ambele ipostaze), au calitatea pe care doar un profesionist o poate obtine.
Bonus: este fascinant amestecul de concentrare si bucurie din expresia lui Dan atunci cand e in actiune, cu aparatul foto in mana.
Maria
June 19, 2017
Nu pot spune decât ca iubesc fotografiile lui Dan! Au lumina, culoare si mai presus de toate au suflet. Dezvăluie lucruri despre care nici tu nu știai ca exista..te descoperi pe tine însuți.
Cu profesionalism, pasiune si o deosebita atenție la detalii, in fiecare fotografie Dan reușește sa surprinda diferite laturi ale subiectului, astfel încât acesta la final sa fie numai un zâmbet si sa aștepte cu nerăbdare următoarea ședință foto!
GABRIELa ilie
June 18, 2017
Asemeni bucuriei unui copil care primeste jucarii, am putut sa vad la Dan, acelasi sentiment de a avea cea mai noua tehnologie in domeniul fotografiei si de a-si duce pasiunea la nivel de arta.
Foarte rar ne este dat sa vedem fotografi care sunt fericiti atunci cand lucreaza. Pentru Dan, aceeasta “munca” este pasiune, devotament, comunicare deschisa si relatii interpersonale, consultanta pe intelesul tuturor iar la final, transfera aceasta emotie in ochii celui pozat.
Lumea mea o regasesc de fiecare data in pozele facute de el, cu milioane de culori si nuante aproape insesizabile, cu mii de sentimente captate pe moment si greu transmise in cuvinte, cu sute de povesti de spus peste ani. Hartia fotografica parca prinde viata odata ce filtreaza lumina, emotiile, caldura umana si dragostea pentru ceea ce face.
Ca si model, cu Dan in spatele aparatului de fotografiat, nu am simtit stangacia si disconfortul de a poza natural. Si iata-ma aici, aproape sa nu ma recunosc in poze. 🙂
Stiu cine as vrea sa prinda si sa surprinda cele mai frumoase si vesele momente din viata mea.
Rodi
June 16, 2017
Va multumim pentru promptitidinea cu care ati raspuns rugamintii noastre, pentru profesionalism si pentru disciplina muncii de care ati dat dovada. Asa, evenimentul nostru este documentat intr-o maniera eleganta/profesionala.
Malina Grigorie
Strabag Romania
June 16, 2017
Creativitate, atenție pentru detalii, profesionalism, talent, culoare, viata, cam asa as descrie in cateva cuvinte colaborarea cu Dan.
Recomand cu căldură pentru oricine doreste sa transforme un eveniment intr-o experiență unica.
Alexandra
June 16, 2017
My experience with Dan has been amazing
His work is perfect and he is a serious and professional worker as I rarely see
Dr. Paolo Manzo
Mco
June 11, 2017
De la adolescenți la vârstnici, persoane de toate vârstele se bucură de fotografie. Este o zona ideală pentru a exprima creativitatea. Insă nu oricine poate reuși ca fotograf profesionist. Dan mi-a aratat de nenumarate ori care-i diferenta dintre o fotografie de duzina, si una extraordinara.

Ai nevoie de aptitudini de fotograf, de echipament performant, de abilitati de editare. Ai nevoie de competente in lucrul cu oamenii. Atunci când fotografiezi evenimente importante, cum ar fi nunti sau evenimente corporate, trebuie să știi cum să coordonezi grupuri mari de oameni. Răbdarea este un plus atunci când lucrezi cu copii. Aptitudinile de gestionare a timpului, sunt de asemenea importante pentru a surprinde fotografii în mișcare sau clipe unice.

Ii multumesc lui Dan pentru fotografiile minunate facute familiei mele, prietenilor mei si il recomand cu incredere.

https://www.facebook.com/WorldMediaConcept/
Stefan
PMP, Senior Software Engineer -  Siveco
September 19, 2016

Adauga parerea ta...

Parerea ta ne ajuta sa fim mai buni, sa ne dezvoltam. Scrie-ne, te rugam, cateva cuvinte. Iti multumim!